Tagged: Rachel Andrew

0

Duik mee in de display property: De box generatie

Dit artikel neemt je mee in de boxwaardes die we kennen van de display property. Er wordt uitgelegd wat het gedrag is van de waarde display: none. En wat de recentelijk nieuwe waarde display: contents precies doet. Ook worden de op dit moment potentiële problemen van het gebruik van deze methode op het gebied van toegankelijkheid besproken.

0

Het ontwerpen van een beeldverhoudingseenheid voor CSS

De CSS Working Group heeft een beeldverhoudingseenheid voor CSS ontworpen. Dit wordt nog niet door de browsers ondersteund. Maar in dit artikel wordt alvast beschreven hoe dit proces tot stand is gekomen en wordt er uitgelegd hoe het moet gaan werken.

0

Afstuderen op grid met Rachel Andrew

In de lente van 2017 maakte CSS Grid layout zijn entree in de browsers. De aanloop naar een nieuwe manier van een layout creëren op het web brak aan. In deze video kijkt Rachel Andrew terug naar wat er in deze eerste maanden allemaal goed of fout is gegaan. En ze biedt hulp aan bij mensen die moeite hebben met de overstap vanwege voorgaande layout technieken.

0

Jouw CSS Layout Toolkit voor 2019

Nu we het einde van 2018 naderen kijken we met deze video terug waar CSS Grid layout en CSS layout in het algemeen staat. In deze presentatie leer je de belangrijkste elementen over layout. De dingen die je moeten weten zodra je vanaf nu met nieuwe projecten begint. Rachel neemt je mee met wat we nu tot onze beschikking hebben en wat er allemaal aankomt. Met handige adviezen en vele, praktische voorbeelden kun je al een snel een start maken met jouw eigen projecten.