Tagged: CSS-Tricks

0

Een website is een auto, geen boek

Wat maakt webdesign nu zo lastig om te begrijpen? Komt het omdat men webdesign nog steeds ziet als het ontwerpen van een boek? We noemen het immers nog steeds webpagina’s… Lindsay beargumenteert dat het bouwen van een moderne website meer weg heeft van het bouwen van een auto dan van een boek.

0

De overstap van Edge naar Chromium: wat betekent dit voor front-end ontwikkelaars?

Microsoft kondigde in december 2018 aan om over te stappen naar Chromium, het open source-project van Google Chrome. Velen in de branche reageerden bedroefd vanwege het verlies van de diversiteit in onze browserwereld. Een officiële releasedatum is nog niet bekend. Maar ergens dit jaar zal het toch zeker gaan gebeuren. Met deze release zullen een hoop HTML, Javascript en CSS functionaliteiten volledige browserondersteuning krijgen. In dit artikel zie je een opsomming van deze functionaliteiten.

0

Alles over mailto: Links

Je kunt op verschillende manieren een link creëren waarbij een nieuw mailvenster wordt geopend. Laten we hier eens in het kort naar kijken. Het is vrij eenvoudig te gebruiken, maar net als bij alles op het web, zijn er veel dingen die u moet overwegen.