Even een kort berichtje tussendoor

Jullie willen het niet weten, maar we staan nu te tappen van een internetverbinding hier ergens in het Yosemite Park. We zijn echt totaal afgezonderd van de wereld. Zowel internet als mobiel bereik is schaars. Of beter gezegd, eigenlijk helemaal niets. Het is een wonder dat we iets gevonden hebben waarmee we in ieder geval de berichten hebben kunnen posten. De foto´s volgen allemaal dus nog. En het belangrijkste; met ons gaat het ook nog allemaal goed 🙂
Morgen gaan we richting San Francisco. Hopelijk hebben we daar een stuk beter bereik. Dan zullen we gelijk proberen de foto’s van de afgelopen dagen toe te voegen.
We gaan nu richting het hotel. We zijn dood!…

2 Responses

  1. Pa K schreef:

    Ik hoop alleen maar dood moe. Anders lezen jullie dit niet meer. Het was voor ons wel even spannend deze blo pauze. Maar achter af wel begrijpelijk. Hier in diever kost de wifi ook serieus geld. Houd het nog even vol.

  2. Pa schreef:

    Hopen dat jullie het nog redden. Lijkt allemaal zeer vermoeiend,alleen jammer dat er geen miljoenen deze kant opkomen. Nou steeds goed blijven uitrusten, en het koppie erbij houden. Verder gaat het hier zijn gangetje,en dat is maar goed ook. Voor de rest nog een plezierige reis. Pa & Ma.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.